By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

René Verweij nieuwe Sales Director STANLEY Security

René Verweij is per medio augustus aangesteld als Sales Director STANLEY Security Nederland. In deze functie is René samen met het salesteam verantwoordelijk voor de verdere groei van STANLEY Security in Nederland. Zijn prioriteiten liggen daarbij op klantgerichte beveiliging en het versterken van de naamsbekendheid van STANLEY Security.

René heeft bijna 30 jaar ervaring in het beveiligingsvak. Hij startte zijn carrière als District Servicemanager bij Lips Beveiliging. Binnen wat later Chubb Varel zou worden, bekleedde hij vervolgens diverse functies, waarbij zijn focus altijd lag op het realiseren van hechte relaties met klanten. In zijn laatste functie was René eindverantwoordelijk voor Croon GBBS.

Henk Dibbets, Algemeen Directeur STANLEY Security Nederland: “Ik ben erg verheugd met de komst van René naar STANLEY. Hij neemt niet alleen enorm veel kennis en ervaring mee op het gebied van beveiliging, maar hij is ook een plezierig persoon om mee samen te werken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij met de komst van René onze visie om te focussen op zowel de klant als op het project verder gestalte kunnen geven.”

CONTACT?

CONTACT?