By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

STANLEY Security is de nieuwe eigenaar van CTI Security

STANLEY Security Nederland heeft de overname van CTI Security in Helmond afgerond. CTI Security is een installateur van camerasystemen, toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging. Met deze overname versterkt STANLEY haar footprint in het zuiden van Nederland.

Henk Dibbets, Algemeen Directeur STANLEY Security: “CTI is een kerngezond bedrijf met een mooi relatiebestand. Naast een kans voor STANLEY om onze positie als full service security provider in Nederland verder te versterken, illustreert deze overname ook de Europese groeistrategie in security van het moederbedrijf.”

“Security wordt IT”
Wim van Eijk, oprichter CTI: “In een context van een ongekende technologische revolutie met vergaande integratie van managementsystemen voor veiligheid, communicatie en gebouwbeheer wordt security steeds meer IT. Bewaking op afstand, video-analyses en smartphone applicaties voor persoonlijke veiligheid spelen daarbij een steeds grotere rol. Die IT-gedreven regierol vraagt veel kennis en de schaalgrootte om te kunnen investeren. STANLEY, een van de drie grote Nederlandse beveiligers, kan dat bieden. Vandaar.”