By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

STANLEY Security wint Genetec Award

Als dank voor de nauwe en succesvolle samenwerking tussen Genetec en STANLEY Security Nederland, heeft deze laatste de Unified System Sales award ontvangen van Genetec.

In aanwezigheid van de directies van beide bedrijven werd de award uitgereikt aan Sander de Weert, technical solutions engineer.

STANLEY Security biedt zijn klanten al jaren Genetec producten aan. Gezien de grote klantentevredenheid van de producten en de aangename samenwerking, is er de afgelopen jaren een hechte relatie tussen beide beveiligingspartners ontstaan. Uit erkenning voor de manier waarop STANLEY Genetec in de markt zet, met bijbehorend resultaat, besloot deze laatste de prestigieuze award aan STANLEY Security uit te reiken.

Genetec is een fabrikant van softwareapplicaties voor de beveiligingsmarkt en heeft een unieke oplossing ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning en integratie met andere technieken.

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts en system integrators in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de branche en het bedrijf. Onze oplossingen bestaan onder andere uit toegangscontrole, inbraaksignalering, video-observatie, brandbeveiliging, security management en alarmcentraledienst.