By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

STANLEY Security wordt Unified Elite partner van Genetec

Als dank voor en ter bevestiging van de nauwe en succesvolle samenwerking tussen Genetec en STANLEY Security Nederland, heeft STANLEY Security als enige in Nederland de exclusieve Genetec Unified Elite status gekregen.

De award werd door de Regional Sales Manager, Anthonie van der Ploeg, uitgereikt aan Marc Deelen, CEO STANLEY Security Benelux en Duitsland

STANLEY Security biedt haar klanten al jaren Genetec oplossingen aan op het gebied van toegangscontrole, kentekenplaatherkenning en video- en security management.

Unified Elite-partners hebben bewezen ervaring met de advisering, implementatie en ondersteuning van Genetec Security Center en de onderliggende oplossingen Omnicast, Synergis en AutoVu. Uit erkenning voor de hoge mate van expertise en de manier waarop STANLEY de Genetec oplossingen in de markt zet, met bijbehorend resultaat, besloot deze laatste STANLEY Security Nederland te benoemen tot Unified Elite partner.

Genetec is een fabrikant van softwareapplicaties voor de beveiligingsmarkt en heeft een unieke oplossing ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, kentekenplaatherkenning en integratie met andere beveiligingssystemen.

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts en system integrators in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de branche en het bedrijf. De oplossingen bestaan onder andere uit toegangscontrole, inbraaksignalering, video-observatie, brandbeveiliging, security management  en alarmcentraledienstverlening.