By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

William Hart Citizenship Award

Wij zijn ontzettend trots dat onze collega Peter Hilhorst tweede is geworden bij de uitreiking van de Stanley Black & Decker William Hart Citizenship Award.

De William Hart Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt aan die medewerkers binnen Stanley Black & Decker die zich inzetten voor de verbetering van onze gemeenschap. Het betreft dus een interne award, genoemd naar één van de eerste leiders van Stanley Black & Decker, William Hart, omdat hij tijdens zijn 65-jarige carrière een goede balans wist te vinden tussen werk, gezin en zijn inzet voor de gemeenschap.

Peter is genomineerd voor zijn inzet voor het Nederlandse Rode Kruis en het Leger des Heils. Als ‘runner-up’ ontvangt Peter $10.000,- welke hij in mag zetten voor een goed doel naar keuze. Peter heeft al laten weten dat hij dit bedrag eerlijk verdeelt over de twee organisaties waar hij zich zo zol overgave voor inzet. De ‘hoofdprijs’ is uitgereikt aan Theresa Valentine, Director of Global Payroll Shared Services, voor haar inzet voor vrouwen in geweldadige relaties. Uit naam van Theresa doneert Stanley Black & Decker $ 25.000,- aan de Sunrise Foundation for Women.

Klik hier voor meer informatie over Stanley Black & Decker en haar inzet in de maatschappij.