By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Artikelbeveiliging

De artikelbeveiligingssystemen van STANLEY Security zijn doeltreffende anti-diefstalsystemen. Deze helpen u in het afschrikken van potentiële winkeldieven en het opsporen van diefstal. Uw waardevolle spullen worden elektronisch beveiligd met herbruikbare hardtags, opbergboxen of wegwerp labels. Zolang deze niet door uw medewerker gedeactiveerd zijn, gaat bij het passeren van de beveiligingsantenne(s) het alarm af. De antennes zijn in nauwe samenwerking met retailers ontworpen, waarbij een ideale mix gevonden is tussen esthetica en beveiliging. De antennes hebben een chique uitstraling bij de entree van uw winkel, doordat ze dun en transparant zijn. Indien gewenst kunt u zelf nog reclamemateriaal in de antennes plaatsen. Ondanks de chique uitstraling kenmerken onze producten zich in kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een zeer concurrerende prijs.

Onze anti-diefstalsystemen zijn toepasbaar in elk retail segment zoals kleding- of sportzaken, apotheken, warenhuizen, drogisterijen, elektronicawinkels, supermarkten of gemakswinkels. Kortom voor elke type winkel hebben wij de juiste oplossing.

Bij artikelbeveiligingssystemen heeft u de keuze uit 2 technologieën, te weten RF (Radio Frequency 8,2mhz) en AM (Acoustic Magnetic 58 khz). Uiteraard geven wij u advies over de voor uw segment meest geschikte technologie waarbij betrouwbaarheid, hoge detectie en zo min mogelijk valse meldingen het uitgangspunt zijn. De maatvoering van uw winkelentree is daarbij mede bepalend voor de keuze van het systeem. 

"BRENG UW DERVING MET MINIMAAL 70% TERUG MET ARTIKELBEVEILIGING VAN STANLEY"

TAGS EN LABELS

Uw producten worden voorzien van een hardtag of label. De hardtags kunt u deactiveren d.m.v. een zgn. detacher en zijn na het deactiveren weer opnieuw te gebruiken. De plaklabels worden éénmalig gebruikt. Deze worden gedeactiveerd d.m.v. een de-activatieplaat. Het product dat voorzien is van een plaklabel wordt in dit geval over de de-activatieplaat gehaald. Hierna kan de klant de antenne passeren zonder dat het alarm afgaat. Ook zijn er specifieke oplossingen voor het extra beveiligen van waardevolle producten.