By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Brandbeveiliging

Brand is één van de grootste bedreigingen die een organisatie kent. Zelfs het kleinste vonkje kan in zeer korte tijd voor een allesvernietigende brand zorgen. Dat brengt niet alleen mensenlevens in gevaar, maar zorgt vaak ook voor een ongekende materiële schade en een onderbreking van het bedrijfsproces. Het is dus van groot belang om een brand zo snel mogelijk te ontdekken en te stoppen.

In Nederland bestaat er uitvoerige wet- en regelgeving wanneer het gaat om de brandveiligheid van bedrijven en de daaruit voortvloeiende brandveiligheidsvoorzieningen. Als werkgever heeft u uiteraard de plicht om te zorgen voor een veilige (werk-)omgeving voor uw medewerkers en uw gasten. Maar wist u dat u als huurder of gebruiker van een pand verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid? Natuurlijk wilt u er dan ook zeker van zijn dat deze altijd op het hoogste niveau is.

DOWNLOAD LEAFLET

 

Complete brandveiligheid van A tot Z

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van brandveiligheid kunnen wij voor elke situatie een sluitend beveiligingsadvies geven. Wij installeren het brandmeld- en/of ontruimingssysteem om een brand vroeg te detecteren en de juiste mensen te alarmeren en sluiten deze aan op ons eigen Security Operations Centre (PAC3). Bij een (brand)melding voorzien wij de brandweer en de interne organisatie snel van betrouwbare informatie, waardoor de schade beperkt kan worden en een uitslaande brand kan worden voorkomen. Wij creëren een veilige vluchtroute voor de aanwezige mensen in het pand. Tot slot evalueren wij de systemen en brengen waar mogelijk verbeteringen aan, zodat u altijd verzekerd bent van het juiste niveau van uw brandveiligheid.

KWALITEIT IS STANDAARD

Vanzelfsprekend is STANLEY Security volledig gecertificeerd volgens de regeling BMI 2011 (ontwerpen, aanleggen, in bedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeldinstallaties). Daarnaast is ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd voor ISO9001 en VCA** en zijn wij lid van de VEBON.

Klik hier voor een overzicht van al onze certificeringen.

SYSTEEMINTEGRATIE

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.