By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Inbraaksignalering

Inbraakbeveiliging is meer dan alleen techniek; toenemende criminaliteit dwingt tot het nemen van adequate maatregelen. De oplossingen van STANLEY Security zijn gebaseerd op een grondige analyse van alle risico’s, waarbij alle te nemen maatregelen worden vastgelegd in een duidelijk Programma van Eisen. Hierin worden ook niet technische voorzieningen als Organisatorische en Bouwkundige maatregelen en eventuele eisen van de assuradeur vastgelegd.

Onze technici zorgen voor een perfecte installatie van de systemen, inclusief service en onderhoud conform uw wensen en eisen. Uiteraard is STANLEY Security CCV-BORG gecertificeerd.

Uw inbraakmeldingen, overvalmeldingen en andere calamiteiten worden 24/7 doorgezet naar het STANLEY Security Operations Center (PAC 3). Is uw camerasysteem ook aangesloten op ons SOC, dan ontvangen onze ervaren operators naast uw inbraak- of overvalalarm gelijktijdig de bijbehorende videobeelden, waardoor de situatie in uw pand direct kan worden beoordeeld. Zo kunnen de politie of andere hulpdiensten niet alleen snel worden ingeschakeld, middels Live View kan de meldkamer van de politie ook direct meekijken met de camerabeelden wanneer een inbraak of overval plaatsvindt. 

SYSTEEMINTEGRATIE

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.