By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Toegangsverlening

Bescherming van medewerkers en bedrijfsgegevens én het zekerstellen van bedrijfsprocessen zijn de meest essentiële zaken die aan de orde komen als we praten over toegangsverlening. Bij STANLEY weten wij hoe belangrijk een goed toegangscontrolesysteem is, de continuïteit van uw onderneming of instelling hangt er immers vanaf. Een goed systeem voorkomt niet alleen de toegang van personen op plaatsen waar ze niets te zoeken hebben, maar voorkomt ook dat bedrijfsgegevens gestolen worden of, erger nog, bedrijfsprocessen en de daarmee samenhangende continuïteit verstoord worden. Denk naast de financiële schade die dit kan opleveren ook eens aan de imagoschade die uw onderneming of instelling hiervan kan ondervinden.

STANLEY Security heeft ruime expertise als het gaat om toegangsverlening. De architectuur van deze systemen wordt verzorgd door een team van ervaren specialisten die beschikken over een brede productkennis en kennis van moderne ICT oplossingen en netwerken. Daarnaast is onze operationele afdeling volledig ingericht om zowel de hardware als de software van deze systemen te installeren en te onderhouden.

SYSTEEMINTEGRATIE

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

Smart Cards

Smart Cards zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Smart Cards worden bijvoorbeeld gebruikt voor toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie of voor gesloten betaalsystemen.

STANLEY is specialist op het gebied van cardtoepassingen. Wij ontwerpen, bedrukken, personaliseren en coderen elk type smart card. Wij doen dat in eigen beheer. Daardoor kunnen wij snel leveren, maar ook veilig en flexibel. Wilt u een smart card met een chip, een magneetstrip, barcode of een combinatie hiervan? Als membershipscard, company card of eventscard? STANLEY ontwikkelt voor elke (multifunctionele) vraag een oplossing.