By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Video-observatie

Sommige situaties vragen om extra toezicht. Of het nu gaat om overzichtsbeelden in een winkel, om identificeerbare beelden op openbaar terrein of om procesbewaking van een explosieveilige omgeving in de industrie, wij hebben de juiste oplossing.

Maar video-observatie is meer. Beelden moeten natuurlijk altijd van uitstekende kwaliteit zijn, maar het is ook van belang dat beelden op de juiste manier geanalyseerd, bekeken en opgeslagen worden. Onze softwarespecialisten hebben ruime expertise op het gebied van VCA (Video Content Analyse) en software voor observatie, opslag en verwerking van het beeldmateriaal.

Uw videobeelden worden samen met uw inbraak-, of overvalmeldingen 24/7 doorgezet naar het STANLEY Security Operations Center (PAC 3). Onze ervaren operators kunnen de situatie in uw pand hierdoor direct beoordelen. Zo kunnen de politie of andere hulpdiensten niet alleen snel worden ingeschakeld, middels Live View kan de meldkamer van de politie ook direct meekijken met de camerabeelden wanneer een inbraak of overval plaatsvindt. 

REMOTE GUARDING

Is 24/7  beveiliging voor uw organisatie noodzakelijk, dan biedt bewaking op afstand een oplossing. Geavanceerde beveiligingstechnologie wordt optimaal gecombineerd met gecentraliseerd menselijk toezicht en ingrijpen op locatie. Pas als de situatie er echt om vraagt gaan beveiligingsbeambten naar de locatie om de daar ontstane dreiging of calamiteiten op te lossen. Efficiënter en minstens zo betrouwbaar als de traditionele beveiligingsoplossingen.

SYSTEEMINTEGRATIE

Beveiligingssystemen werken in basis vaak stand-alone. Maar uw systemen zijn veiliger, eenvoudiger en kostenefficiënter als ze als naadloos geheel werken. STANLEY integreert alle geïmplementeerde beveiligingsoplossingen in één enkel platform (security management systeem), zodat kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden, processen tussen de systemen volledig geautomatiseerd kunnen plaatsvinden, en u een geïntegreerd overzicht heeft via een centraal dashboard.

eVideo Cloud

Voor kleine tot middelgrote systemen biedt STANLEY de eVideo Cloud oplossing, een veilig, betrouwbaar en effectief videobeveiligings- en videotoezichtsysteem via de cloud. Deze oplossing maakt de rompslomp en kosten voor de installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem overbodig. Deze cloud oplossing leent zich voor zowel de bewaking als de ondersteuning van uw commerciële activiteiten. Via dit video-opnamesysteem kunt u uw beelden op elk gewenst moment op elke plek opvragen via het internet (via pc, tablet of smartphone).