By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

OVER ONS

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexperts in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van uw branche en uw bedrijf. We maken deel uit van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS. Hierdoor zijn wij in staat om u zowel in uw thuisbasis als wereldwijd doeltreffend van dienst te zijn.

Hoewel wij pas sinds 2012 actief zijn onder de naam STANLEY Security, gaat onze geschiedenis veel verder terug. Onze oorsprong ligt bij KPN Risicom Techniek welke in 1999 werd overgenomen door VNV. Er volgden nog diverse overnames en acquisities met uiteindelijk in 2011 de overname door Stanley Black & Decker.

1999
2002
2004
2006
2007
2008
2009
2011
2011
2012

VNV neemt KPN Risicom Techniek over
Securitas (Zweden) neemt VNV over
Acquisitie van de firma Bell Group Plc.
Securitas Systems splitst zich af van Securitas
Securitas Systems neemt Installerende Partners uit Schoonhoven over
Naamswijziging Securitas Systems naar Niscayah
Niscayah neemt Secuvision uit Eindhoven over
Niscayah neemt Jeuken Security uit Son en Breughel over
Stanley Black & Decker neemt Niscayah over
Naamswijziging Niscayah naar STANLEY Security

Volledige beveiliging vereist een totaaloplossing
Is uw beveiliging op alles voorbereid? Is ze gefundeerd op een grondige risicoanalyse? Is ze volledig geïntegreerd in uw activiteiten voor een doeltreffende preventie en alerte opvolging? Maakt u optimaal gebruik van gestandaardiseerde em geautomatiseerde systemen om de kosten te drukken? Kan uw beveiliging meegroeien met uw activiteiten, ook op Europees niveau?

Met in totaal meer dan 30 jaar kennis en ervaring helpen wij u graag om een passend antwoord te vinden op al uw beveiligingsvragen.