By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Midden- en kleinbedrijf

STANLEY Security levert, onderhoudt en monitort uw complete beveiligingsoplossing voor een vast bedrag per maand. Locaties, technieken en systemen veranderen. Bij STANLEY zorgen wij ervoor dat uw beveiliging altijd op het hoogste niveau blijft binnen een voor u haalbaar budget.

Dienstverlening op afstand

Remote service is onze dienstverlening op afstand. Wij helpen als u vergeten bent het alarm in te schakelen, of als een medewerker technische problemen ervaart. U bespaart op kosten van manbewaking of monteurs.

 Eigen meldkamer

De hypermoderne meldkamer van STANLEY Security is op afstand de beste. Eén telefoonnummer en persoonlijk contact voor een breed scala van diensten: alarmering, camerabewaking/remote-winkelsurveillance, technische aanpassingen en overzichtelijke rapportages.

 Altijd en overal in control

Beveiliging stopt niet als u het alarm heeft ingeschakeld of de deur achter u heeft dichtgetrokken. Door de inzet van innovatieve apps en de ondersteuning vanuit onze meldkamer bent u altijd en overal in control. Of het nu gaat om uw bedrijfspand, uw medewerkers of uw persoonlijke veiligheid.

Onze pakketten

Onze pakketten