By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Remote Guarding

Voor grotere ondernemingen is het belangrijk om overzicht te houden op wie zich waar in de onderneming bevindt. En juist voor deze ondernemingen blijkt het in de praktijk steeds moeilijker om controle te houden op de totale bezoekersstroom. Vooral bij klanten waarbij de processen ook buiten kantooruren doorgaan merken we dat men moeite heeft met het efficient inzetten van de beveiliging in combinatie met een betere controle. Men zoekt eigenlijk naar de ideale balans tussen de controle op veiligheid en de kosten.

Zo zien wij soms bij klanten dat objecten 24 uur per dag bemand worden, terwijl er bijvoorbeeld tijdens de nachtelijke uren slechts een enkele keer iemand het pand in of uit moet. Een ander probleem waar onze klanten tegenaan lopen is dat de specifieke rapportages na een incident vaak niet of slecht terug te vinden zijn.

STANLEY Security koppelt de diverse beveiligingssystemen, zoals inbraak, brand, camera, toegang en intercom binnen één systeemonafhankelijk security management platform. Dit biedt u de mogelijkheid om de beveiliging verspreid over meerdere locaties of zelfs landen efficiënt in te zetten. En door de aansluiting op ons Security Operations Center (SOC) is het mogelijk alle werkzaamheden van een beveiligingsbeambte op locatie over te nemen vanuit het SOC. Efficient en kostenbesparend!

WHITE PAPER

ARTIKEL distrifood