By using this website, you agree to our use of cookies.

No Yes

Security Operations Center

LIVE VIEW

Bij overval of inbraak politie direct mee laten kijken? Dat kan met Live View!

Bij STANLEY nemen wij uw probleem niet aan, maar we lossen het op. Of het nu gaat om de opvolging van uw alarm of om het aannnemen van een storing, u wordt altijd persoonlijk te woord gestaan, snel, vakkundig en met de juiste informatie.

Uw beveiligingssysteem wordt aangesloten op onze door justitie erkende alarmcentrale (PAC 3). Vanuit dit zogenaamde Security Operations Center (SOC) bieden wij u het volledige beheer op afstand van de totale beveiligingsketen. Wij combineren de alarmcentrale werkzaamheden met de dienstverlening van storingsanalyse, serviceplanning en service op afstand.

WHITE PAPER

REMOTE GUARDING

Voor grotere ondernemingen is het belangrijk om overzicht te houden op wie zich waar in de onderneming bevindt. In de praktijk blijkt het echter steeds moeilijker om controle te houden op de totale bezoekersstroom. Vooral bij onze klanten waarbij de processen ook buiten kantooruren doorgaan merken we dat men moeite heeft met het efficient inzetten van adequate beveiligingsmaatregelen. Men zoekt eigenlijk naar de ideale balans tussen de controle op veiligheid en de kosten.

STANLEY Security koppelt de diverse beveiligingssystemen, zoals inbraak, brand, camera, toegang en intercom binnen één systeemonafhankelijk security management platform. Dit biedt u de mogelijkheid om de beveiliging verspreid over meerdere locaties of zelfs landen efficiënt in te zetten. En door de aansluiting op ons Security Operations Center (SOC) is het mogelijk alle werkzaamheden van een beveiligingsbeambte op locatie over te nemen vanuit het SOC. Efficient en kostenbesparend!